T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Polis Sabri Kün İlkokulu

E twinning projesi For water (Su icin)

Okulumuz öğretmenlerinden Makbule Coşkun un koordinatörlüğünü yaptığı FOR WATER - SU İÇİN adlı eTwinning projesi, dünyamızdaki kuraklığa dikkat çekmek ve öğrencilerimizde su tasarrufu bilinci oluşturabilmek hedefliyor. 

24 ülkeden 85 ortakla çıkılan bu yolda öğrencilerimiz SU İÇİN yazdı, çizdi ve şarkı söylediler. Bunlar dışında eTwinning günü, Esafety günü ve Dünya Su Gününü büyük bir coşkuyla kutladılar. Proje sürecinde Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde UN SDSN Türkiye koordinatörü Bahar ÖZAY, Doğa Programı yapımcısı Güven İSLAMOĞLU, Ünlü Pantomim Sanatçısı İlker KILIÇER, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Faize SARIŞ, TRT Belgesel kanalında  yayınlanan SU SAVAŞLARI adlı belgeselin yapımcılarından Hakan GİRGİNER i konuk eden projemizde öğrenci ve velilerimiz konuyla ilgili eğitim aldılar.

Proje sürecinde farklı Web 2 araçlarını kullanana öğrencilerimiz yurt dışındaki akranlarıyla iletişim kurup arkadaşlıklar edindiler.

30-05-202130-05-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.05.2021 - Güncelleme: 06.03.2023 22:52 - Görüntülenme: 449
  Beğen | 2  kişi beğendi