DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Polis Sabri Kün İlkokulu

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamındaki Akredite Programı Hakkında Bilgilendirme

*****   2 Şubat Cuma günü mesai bitimine kadar tüm okullarımızın proje dosyalarını elden teslim etmelerini rica ediyoruz.

Katılımcı seçim sürecini tamamlayan okullar aşağıdaki katılımcı bilgi formunu doldurup erasmus21@meb.gov.tr  E-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

E-posta göndermeden önce proje dosyanızın eksiksiz olduğundan emin olunuz, göndereceğiniz katılımcı listesinde adı geçen kişilerin tüm evraklarını ve proje ekibinin süreci eksiksiz olarak tamamladığına dair evrakları proje dosyasında muhafaza ediniz.

Proje dosyasında aşağıdaki belgelerin bulunması gerekmektedir, eksik/hatalı belge sunan okulların dosyaları iade edilecektir.

1- Proje yönetim ekibi kurma yazısı(daha önceden kurulmuş ve farklı kişiler yer alıyorsa en güncel yazı)

2- Okul öğretmenlerine ve öğrencilerine  katılımcı seçileceğini duyuran resmi yazı, okul web sitesi ve okul whatsapp grubu duyurularının ekran görüntüleri

3- Katılımcı olmak için başvuran tüm öğretmenlerin başvuru dilekçeleri ve sunduğu tüm başvuru evrakları.

4- Değerlendirme sonucunda  adayların aldığı puanın duyurulduğuna dair resmi yazı.

5- Değerlendirme sonuçlarına yapılan itiraz dilekçeleri.

6- İtiraz değerlendirme sonucunda oluşan nihai liste.( proje yönetim ekibinde görev alanların tamamının  ıslak imzası bulunmalıdır)

----------------------------------------

DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA İTİRAZ

▪️Değerlendirme sonuçları açıklandıktan sonra en az 3 (üç) iş günü itiraz süresi bırakılmalıdır.

▪️Değerlendirme sonuçlarına itiraz için dilekçe verilmelidir, itiraz sebebi açık ve net şekilde yazılmalıdır.

----------------------------------------

Süreci  tamamlayan okullar  evrakların orijinallerini  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimine teslim edeceklerdir , onaylı birer örnekleri ise okuldaki dosyada saklanacaktır.

Süreci erken tamamlayan okullar 2 Şubat 2024 tarihinden önce de dosyalarını teslim edebilirler.

Gönderilen mail başlığının okul ismini içerdiğinden emin olalım lütfen.

Örnek: Evliya çelebi anaokulu katılımcı bilgi formu

Anlaşılmayan hususlar için lütfen danışınız.

Öğretmen Kriterleri için tıklayınız

Diyarbakır İl Mem Proje Sunum Dosyasına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Yayın: 09.01.2024 - Güncelleme: 09.01.2024 19:23 - Görüntülenme: 62