DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Şehit Polis Sabri Kün İlkokulu

Şehit Polis Sabri Kün İlkokulu

Adres
MEDYA MAH. 205. SK. ŞEHIT POLIS SABRI KÜN ILKOKULU BLOK NO 16A KAYAPINAR / DİYARBAKIR
Vizyon
Yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin hayata bakış açılarını değiştirebilmek. Yaygın ve yanlış olan eski fikirleri yıkıp, çağdaş, geçmişi ile geleceğini sentezleyip yeni fikirler üretebilen ve ürettiği fikirleri hayata geçirebilen bireyler yetiştirebilmek. Kendini yenileyebilen, yeniliklerin peşinde koşan öğretmen kadrosuyla; yetiştirdiğimiz öğrencilerle ülkemizin iyi yetişmiş insan gücüne katkı sağlayabilmek için varız.
Misyon
Her alanda model okul olup adından söz ettirebilen, öğrencilerimizi bilgi ve beceri bakımından donanımlı, sosyal paydaşları gelişmiş, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, aynı zamanda örf ve adetlerine bağlı bireyler olarak yetiştirebilmektir.
Spor ve Akademik başarılar.
Öğretim Şekli :İkili öğretim.
Sabah Gurubu: 07:00 - 11:50 Öğle Gurubu : 12:00 - 16:50
şehiriçi